fbpx

Contact

 

Hieronder lees je wat meer over mezelf en helemaal onderaan vind je de openingsuren en de contactgegevens.

 

Hallo, ik ben Laïdya Van Thieghem.

 

Ik ben de oprichtster en (momenteel) enige begeleidster van Cre@teljee. Maar ik werk regelmatig samen met andere creatieve dames (of heren) zoals Carinegrim’ bijvoorbeeld.

Maar wie ben ik?

Als kind was ik altijd al met knutselen bezig en mijn mama en oma deden het al voor mij en het zijn ook zij… die me nu, tot ‘s avonds laat bijstaan om elke maand de knutselboxen van Cre@box op tijd in de bus van onze abonnees te krijgen ! Men kan dus zeker zeggen dat het knutselen en het ondernemen bij ons in de genen zit.

Na jaren de creatieve animator te zijn op honderdtallen jeugdkampen kreeg ik in 2010 mijn eigen klasje… Ook hier probeer ik steeds de creativiteit, autonomie en het probleemoplossend denken van de kinderen te stimuleren. Maar uiteraard is onze vrijheid in het onderwijs wat beperkter door het strak leerplan waar we ons aan moeten houden en de grote groepen waar we mee geconfronteerd worden…

Vandaar dat ik in 2015 mijn eigen knutselatelier oprichtte en hier kan ik de kinderen aanmoedigen om zich ‘echt’ te laten gaan. In het atelier zijn DE belangrijkste doelstellingen:

“Maak kennis met het materiaal en de techniek, ontdek wat je ermee kan doen en gebruik je creativiteit.”

Na duizenden kinderen en ouders in het atelier ontvangen te hebben, kan ik met  zekerheid zeggen dat deze manier van werken echt werkt! Ouders ondervinden zelf dat hun kinderen niet vaak genoeg de kans krijgen om keuzes te maken, projectjes te bedenken en deze ideetjes dan ook effectief uit te werken. Tijdens het knutselen komen ze af en toe voor ‘problemen’ te staan waarvoor ze oplossingen moeten zoeken en zo leren ze flexibel en creatief om te gaan met hun realiteit. Uiteraard zijn dit heel belangrijke vaardigheden in onze huidige, steeds veranderende, maatschappij.

En nu ook… Cre@box 

Eind 2018 lanceerde ik het project om knutselabonnementen aan te bieden om op deze manier meer kinderen de mogelijkheid te bieden deze vaardigheden te ontwikkelen. Lees meer hierover op de site van Cre@box.

Contact

10 + 1 =

Contact

Ernest Claeslaan 10

1560 Hoeilaart

België

GSM: 0456 13 68 16

Programma

Jeugdateliers

op woensdag van 13u30 tot 15u

(groep +9 jaar)

op woensdag van 16u tot 17u30

(groep +5 jaar)

op vrijdag van 16u30 tot 18u

(alle leeftijden)

Workshops en verjaardagen
op zaterdag, zondag en feestdagen

Creastages
Tijdens de schoolvakanties

Activiteiten op maat
op afspraak

Contact

Een vraag, een suggesties?

Aarzel niet en stuur ons een berichtje.

Nieuwsbrief