fbpx
Ziezo…. het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dus heeft Createljee jullie weer een creatief knutselprogramma samengesteld!

Dit schooljaar kunnen jullie ook in het weekend komen knutselen in het leuke en vernieuwd atelier. 

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze maandelijkse knutselworkshops kunnen de kinderen iets heel bijzonders komen knutselen. Het doel van deze knutselworkshops is om activiteiten aan te bieden waarbij de kinderen hun creativiteit en talenten kunnen ontplooien. Ze leren nieuwe technieken en worden steeds uitgedaagd om zich te overtreffen. Er wordt steeds vertrokken vanuit een idee, een thema of materiaal en worden technieken aangereikt om het knutselproject te kunnen realiseren. De deelnemers kiezen zelf het traject dat ze afleggen tot het eindproduct.

Voor wie en wanneer?
  • Elke derde zaterdag* van de maand kunnen de kinderen tussen 5 en 10 jaar voortaan ook komen knutselen bij Createljee.  (* uitgezonderd in mei dan zal het niet plaatsvinden op 15/5 maar op 29/5).
  • De tieners tussen 10 en 15 jaar kunnen elke laatste zondag* van de maand komen knutselen.  (* uitgezonderd in december dan zal het niet plaatsvinden op 27/12 maar op 20/12).
De knutselprojecten

Elke maand staat er een uitzonderlijk knutselprojectje op het programma. U kan de voorgestelde knutselprojectjes terugvinden in de aangemaakte evenementen. We proberen zoals gewoonlijk te variëren met de aangeboden technieken en materialen en proberen er elke keer iets speciaals van te maken!

 

Knutselworkshops elke derde zaterdag (5 – 10 jaar)

Elke derde zaterdag* van de maand kan je voortaan ook komen knutselen bij Createljee. Tijdens deze maandelijkse knutselworkshops kunnen de kinderen tussen 5 en 10 jaar iets heel bijzonders komen knutselen.

SEPTEMBER

Verlichte poppentheater

OKTOBER

Monster-lampion

NOVEMBER

Sinterklaas marionnette

DECEMBER

Kerst-kabouters

JANUARI

Dromenvanger 

Knutselworkshops elke laatste zondag (10 – 15 jaar)

Elke laatste zondag* van de maand kan je voortaan ook komen knutselen bij Createljee. Tijdens deze maandelijkse knutselworkshops kunnen de kinderen tussen 10 en 15 jaar iets heel bijzonders komen knutselen.

SEPTEMBER

Schaduwtheater

OKTOBER

Natuurlamp

NOVEMBER

Dromenvanger

DECEMBER

Kerst-tegel

JANUARI

Mandala en poring

CONTACT

8 + 7 =

Instagram

Facebook

info@createljee.net