fbpx

 Huisreglement

Cre@teljee, begeleidster Laïdya Van Thieghem  – ADRES: Waversesteenweg 51a – 1560 Hoeilaart

* Het Cre@teljee is geen kunstschool, maar een knutselatelier. We leren geen kunstdiscipline, maar moedigen de creativiteit aan. De begeleidster moedigt aan om zichzelf extra in te zetten, om niet op te geven en te blijven proberen, we stimuleren om zo creatief mogelijk te zijn, maar leggen geen eindresultaat op… Wel een techniek of een aantal voorwaarden, dit is noodzakelijk om de kinderen te duwen in een richting waarin ze anders misschien niet zouden gaan.

Soms mislukt er wel eens iets, maar dat hoort nu eenmaal bij het leren. Iedereen hoort de inzet van de anderen te respecteren!

We leren ook van elkaar, dus mogen de anderen zich zeker ook laten inspireren door het werk van de anderen, we laten dat zeker toe!

 

* Het materiaalaanbod is steeds heel ruim, de kinderen mogen hier steeds in neuzen en gebruiken, maar er wordt van hen verwacht dat ze vragen naar het ‘speciaal’ materiaal (voor het papier, washitape, stokjes,… hoeft dit niet) maar dat er altijd zorgzaam wordt omgegaan met het materiaal! Geen verspilling, niet (expres) kapot maken, niet op de tafels tekenen,….

 

* Sommige kinderen komen alleen, dus als uw kind niet aanwezig zal zijn of later gaat aankomen, gelieve te verwittigen, zodat ik me geen zorgen hoef te maken.

De communicatie gebeurt het best via mail info@createljee.com . U kan me ook bereiken op het nummer 0456 13 68 16 of eventueel via het nummer dat u via mail heeft gekregen.

* Er worden GEEN tussendoortjes voorzien, dus u kan deze best zelf voorzien als de kinderen hier nood aan hebben.

Water kan wel steeds verkregen worden.

Tijdens stages wordt er al eens een culinaire activiteit georganiseerd, deze worden op voorhand meegedeeld, als er allergieën zijn gelieve dit zeker te laten weten!

 

* Wanneer één van de atelier-sessies niet kunnen doorgaan (wegens ziekte van de begeleider, weersomstandigheden of iets dergelijks) zal deze op een uiterlijk tijdstip ingehaald worden.

 

* U dient de infofiche 1 x per jaar in te vullen via de link dat u per mail heeft ontvangen.

 

* Indien u niet wenst dat uw kinderen op de foto’s staan, gelieve dit op voorhand te laten weten via de infofiche. U kan na elk atelier een paar foto’s terugvinden in een collage op Facebook of Instagram.

 

* Tijdens de stage is op voorhand inschrijven voor de ochtend- of avondopvang noodzakelijk anders is er geen opvang voorzien.

 

AANGEPAST op 1 januari 2020.