fbpx
Createljee is weer volop aan de slag gegaan om jullie weer een creatief knutselprogramma samen te stellen voor het schooljaar 2022-23!

Dit schooljaar kunnen jullie kiezen uit een ruimer aanbod aan wekelijkse knutselateliers, het atelier blijft in de prachtige gebouwen van InTeam en zoals altijd zullen we tijdens de knutelateliers nieuwe knutseltechnieken en thema’s aankaarten… 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de knutselateliers kunnen de kinderen genieten van gevarieerd aanbod aan knutselactiviteiten. We proberen bij elk knutselproject te variëren met de aangeboden technieken en materialen. Het doel van deze knutselateliers is om activiteiten aan te bieden waarbij de kinderen hun creativiteit en talenten kunnen ontplooien. Ze leren nieuwe technieken en worden steeds uitgedaagd om zich te overtreffen. Er wordt steeds vertrokken vanuit een idee, een thema of materiaal en worden technieken aangereikt om het knutselproject te kunnen realiseren. De deelnemers kiezen zelf het traject dat ze afleggen tot het eindproduct. 

De knutselateliers zullen in 2023-24 plaatsvinden op:
  • maandag van 16u tot 17u (2KK – 3KK – 1ste lj -2de lj – 3de lj)
  • woensdag van 14u tot 15u30 (vanaf 5 jaar) – ism Jeugd Hoeilaart
  • woensdag van 15u30 tot 17u00 (vanaf 2de KK) – ism Jeugd Hoeilaart
  • vrijdag van 16u tot 17u30 (vanaf 1ste leerjaar)
De knutselthema's

De knutselthema’s proberen we steeds zo veel mogelijk te variëren en we houden steeds rekening met de leefwereld van de ingeschreven kinderen.

Inschrijven
  • Gebeurt steeds per semester (12 sessies)
Ter info:
Er zal getracht worden een rij te organiseren vanuit de scholen op maandag en vrijdag zodat het afzetten voor de ouders wat gemakkelijker kan verlopen! 

Inschrijven kan UITSLUITEND via de website van de dienst vrije tijd van Hoeilaart.

*

INSCHRIJVEN gebeurt via de website: https://webshophoeilaart.recreatex.be/

Inschrijven kan UITSLUITEND via de website van de dienst vrije tijd van Hoeilaart.

*

INSCHRIJVEN gebeurt via de website: https://webshophoeilaart.recreatex.be/

Instagram

Facebook

info@createljee.net