fbpx
Createljee is weer volop aan de slag gegaan om jullie weer een creatief knutselprogramma samen te stellen voor het schooljaar 2024-25!

Dit schooljaar veranderd het aanbod van wekelijkse knutselateliers lichtjes, het atelier blijft in de prachtige gebouwen van InTeam en zoals altijd zullen we tijdens de knutelateliers nieuwe knutseltechnieken en thema’s aankaarten… Maar de dagen veranderen!

Wat kan je verwachten?

Tijdens de knutselateliers kunnen de kinderen genieten van gevarieerd aanbod aan knutselactiviteiten. We proberen bij elk knutselproject te variëren met de aangeboden technieken en materialen. Het doel van deze knutselateliers is om activiteiten aan te bieden waarbij de kinderen hun creativiteit en talenten kunnen ontplooien. Ze leren nieuwe technieken en worden steeds uitgedaagd om zich te overtreffen. Er wordt steeds vertrokken vanuit een idee, een thema of materiaal en worden technieken aangereikt om het knutselproject te kunnen realiseren. De deelnemers kiezen zelf het traject dat ze afleggen tot het eindproduct. 

De knutselateliers zullen in 2024-25 plaatsvinden op:
  • dinsdag van 16u tot 17u30 (vanaf 1ste leerjaar)
  • woensdag van 15u tot 16u30 (vanaf 1 ste leerjaar) * onder voorbehoud
  • PRE-knutselen op woensdag van 15u tot 16u30 (2de KK – 3de KK) * onder voorbehoud
  • donderdag van 16u tot 17u30 (vanaf 1ste leerjaar)
De knutselthema's

De knutselthema’s proberen we steeds zo veel mogelijk te variëren en we houden steeds rekening met de leefwereld van de ingeschreven kinderen.

Inschrijven
  • Gebeurt steeds per semester (12 sessies)
Ter info:
Er zal getracht worden een rij te organiseren vanuit de scholen op dinsdag en donderdag zodat het afzetten voor de ouders wat gemakkelijker kan verlopen! 

Inschrijven kan nog niet, we houden u op de hoogte!

Inschrijven voor de kleuterateliers kan nog niet, we houden u op de hoogte!

Instagram

Facebook

info@createljee.net