fbpx

Vrije naai-ateliers voor volwassenen

Vroedvrouwenpraktijk InTeam Waversesteenweg 51A, Hoeilaart, Belgique

Tijdens de vrije naaiateliers kan je genieten van professionele hulp en begeleiding bij al jullie naai-activiteiten. Deze ateliers zijn bestemd voor personen met basisnaaiervaring die graag aan hun eigen projecten willen werken onder begeleiden. Het doel van deze ateliers is om activiteiten aan te bieden waarbij je je creativiteit en talenten kunt ontplooien met de hulp van een ervaren naaister. Je leert nieuwe technieken en wordt steeds uitgedaagd om jezelf te overtreffen.

De naaiateliers zullen tijdens het schooljaar tweewekelijks georganiseerd worden in de gebouwen van de vroedvrouwenpraktijk InTeam te Hoeilaart (uitgezonderd van feestdagen en vakantieperiode) in samenwerking met Nathalie Aerts (https://nathalieaertsdesign.be/)

De inschrijvingen lopen steeds voor 8 sessies van 2 uur, dit zal steeds van 19u30 tot 21u30 plaatsvinden.

Wanneer: om de twee weken op dinsdag van 19u30 tot 21u30. (start midden september 2023, definitieve data wordt doorgegeven begin september)

Prijs: 25€ / sessie van 2uur. (200€ in totaal)

Inbegrepen in de prijs:
* 8 x 2uur begeleiding van een ervaren naaister in een beperkte groep van maximaal 10 deelnemers
* Beperkte keuze in stof & naaimateriaal
* Patronen en patroonpapier ter beschikking
* Gebruik strijkijzer & andere noodzakelijke materialen
* Ongevallenverzekering

Niet inbegrepen in de prijs:
* een naaimachine (kan eventueel per 8 sessies ‘gehuurd’ worden, maar enkel ter plaatse. Slechts beperkt aantal naaimachines beschikbaar. )
* indien je specifiek kleur of stofje wenst, moet je deze uiteraard met je meebrengen. Je kan hiervoor raad vragen aan de lesgeefster.

Wil je graag een beginnerscursus volgen? Dat kan ook, bekijk het op deze website.

(opgelet: minimaal 6 deelnemers)